Tankavaaran Kultakylä

Lapin mystiikkaa Kotaillallisella, 2 tuntia

Tule Tankavaaran Kultakylän lämpimään kotaan loimuavan tulen äärelle kuuntelemaan tarinoita Sompiosta ja Lapinnoidasta sekä herkuttele lappilaisilla herkuilla. Taianomainen kotailta on juuri täydellinen paketti ystävien kanssa nautittuna tai vaikkapa yrityksesi virkistyspäivän ohjelmanumeroksi!

Lähde tarinan mukaan kulkemaan ylisen ja alisen väliä ja lankea loveen.

Lapissa elämä sykkii vuodenaikojen mukaan, tarjoammekin kolmen ruokalajin kotaillallisella paikallista riistaa ja luonnonantimia.

Kotaillallismenu:

  • Lokan kylmäsavuhaukimousse ja talon leipää (laktoositon, saatavilla myös gluteenittomana)
  • Sompiolainen riistapata paikallisesta hirvestä ja porosta. (L, GL)
  • Lapin hillaa ja pannukakkua (L, saatavana myös gluteeniton vaihtoehto)
    mehua
  • Illallisen yhteydessä myös mahdollista tilata juomapaketti, joka sisältää valinnan mukaan viiniä tai olutta
  • Ennen illallista kuunnellaan tarinallinen esitys menneiden aikojen Sompiosta ja siitä mitä Lapin mystiikka tarkoittaa, paikallistarinoita unohtamatta.
  • Minimiosallistujamäärä on 2 henkilöä

Kotaan otetaan rajallinen määrä illallistajia kerrallaan, jotta voimme huolehtia turvavälien pitämisestä. Varaathan siis paikkasi etukäteen nettisivuiltamme alla tai sähköpostitse info@tankavaara.fi.

Kun saavut Tankavaaran Kultakylään, tule ensin ravintolaan ilmoittautumaan, jossa henkilökuntamme tarkistaa lippunne (mobiililaitteelta tai paperisena) ja ohjaa eteenpäin kotaan.

Mikäli haluamasi päivämäärä ei löydy kalenterista, otathan meihin yhteyttä info (at) tankavaara.fi niin järjestetään teille kotailta sopivana ajankohtana!