Tankavaaran Kultakylä

Kultamölkky-kisat Tankavaarassa

Kultamölkky 22.-24.7.2022

Oletko mökkipihan mölkkymestari? Nyt voit muuttaa taituruutesi aidoksi Lapin kullaksi! Tankavaarassa vuosittain pelattavissa Kultamölkky-kisoissa pääpalkintona on muhkean rahasumman edestä ihkaoikeaa kultaa. Kisat järjestetään Tankavaaran Kultakylässä 22.-24. heinäkuuta 2022.

Kisoihin voi osallistua kuka tahansa. Mikäli osallistut kahden hengen joukkueella, ilmoittaudu paikan päällä tai etukäteen sähköpostilla: info(at)tankavaara.fi.

Kultamölkky-kisat ovat jokavuotinen perinne Tankavaaran Kultakylässä. Tule punnitsemaan taitosi ja jos pääpalkinto jää saamatta, treenaa lisää ja osallistu uudelleen seuraavana vuonna!

Majoitu ja viihdy Tankavaarassa

Tankavaaran Kultakylässä voit yöpyä lappilaistyylisissä mökeissämme tai leirintäalueellamme, jolloin majoitut vain muutaman askeleen päässä kisa-alueelta. Aamiaista, lounasta ja à la Carte -annoksia paikan päällä tarjoilee televisiostakin tuttu Wanha Waskoolimies.

Muistathan myös, että sijaitsemme Urho Kekkosen kansallispuiston rajalla: monipuoliset reitit johdattavat sinut legendaarisen kansallispuiston luontoon suoraan Tankavaarasta!

Näin saavut Tankavaaraan

Tankavaara sijaitsee E75-tien (vt. 4) varrella, Sodankylästä n. 100 km pohjoiseen ja Saariselältä n. 30 km etelään. Lähin lentokenttä on Ivalossa, Tankavaarasta 60 km pohjoiseen. Saapuessasi julkisilla, voit lentää myös Rovaniemen lentokentälle. Sekä Ivalosta että Rovaniemeltä pääset jatkamaan matkaasi linja-autolla aina Tankavaaraan saakka. Lähin pysäkki on Tankavaaran tiehaara (Tankavaara th). Löydä bussivuorosi: Matkahuolto.fi.