Tankavaaran Kultakylä

Joulu tai Uusi vuosi 3 yötä

Joulun aika Tankavaarassa tarkoittaa herkullista ruokaa, lumista talven ihmemaata ja hyvää mieltä. Tule meille viettämään ikimuistoinen joululoma perheesi kanssa tai varaa loma kahdelle. Valittavanasi on kolme ajankohtaa; jouluaatto, välipäivät tai uusi vuosi. Jokainen loma sisältää majoituksen puolihoidolla, lumikenkien vuokran yhdeksi päiväksi sekä kotaillallisen.


Puolihoito kahdelle hotellihuoneessa 281€/hlö/ kolme yötä
Puolihoito neljälle Korundi -huoneistossa 200€/hlö/ kolme yötä

Valittavat ajankohdat
23.12.-26.12.2020
26.12.-29.12.2020
29.12.20-1.1.2021

Jouluaattona katamme perinteisen joulu-buffetin ja itse Joulupukki saapuu vierailulle. Pihaporomme ovat tavattavissa koko talven läpi ja nurkan takana odottaa talvinen Urho Kekkosen kansallispuisto, jonne voit tehdä kätevästi retkiä lumikenkäillen tai liukulumisuksilla! 

Yhtenä iltana nautit ohjelmallisen Tarinoita Sompiosta -kotaillallisen joka virittää mielen Lapin mystiikkaan kolmen ruokalajin illallisen merkeissä.

Uuden vuoden aattona puolestaan nautitaan livemusiikista, Kukkahattutädin karaokesta sekä buffet-pöytään katetusta illallisesta!

Halutessanne voitte vuokrata puulämmitteisen saunan.

Varaa takuuvarmasti luminen joululoma kahdelle tai perheellesi joko sähköpostitse info@tankavaara.fi tai ostamalla loma suoraan linkistä alla.

Ohjelmaan uuden vuoden osalta muutokset mahdollisia. Seuraamme viranomaisohjeita tapahtumien järjestämisen osalta.