Tankavaaran Kultakylä

Sauna | sauna

Tankavaarassa voit nauttia myös saunomisesta ympäri vuoden. Sauna lämpenee kesäisin ja talvisin.

Haluaisitko hipsutella hankien reunustamaa saunapolkua saunalle ja nauttia löylyjen ohessa vilvoittelusta hangessa?

 

159

Perehdy Tankavaaran saunan suomalaiseen saunaetikettiin:

  • Varaa saunavuoro tämän sivun alareunasta tai tiedustele saunavuoroa vastaanotostamme. Pidä kiinni sovitusta aikataulusta ja mene saunaan omalla vuorollasi.
  • Tankavaarassa saunavuoro on yksityinen, sinun perheellesi tai ryhmällesi on varattu tunti aikaa. Sinulla on käytössäsi puulämmitteisen saunan lisäksi pukuhuone ja suihku.
  • Ennen saunomista, ota mukaan mökistäsi pyyhe ja jotain juotavaa sekä vaihtovaatteet. Jos et majoitu meillä, pyydä lisätietoa vastaanotosta. Voit ostaa myös saunajuomat ravintolastamme.
  • Peseydy ennen saunan lauteille siirtymistä. Suomalainen saunoo alasti, mutta myös puhtaassa uima-asussa tai kietoutuneena pyyhkeeseen voi saunoa, jos alastomuus tuntuu kiusalliselta.
  • Heitä löylyä maltillisesti kauhallinen kerrallaan: näin olo ei käy epämukavaksi ylälauteilla.
  • Saunassa on kuuma ja sieltä kannattaa käydä välillä vilvoittelemassa joko pukuhuoneessa tai ulkona. Älä avaa saunan ikkunaa, sillä silloin sauna viilenee liikaa.
  • Lumihangessa pyörähtäminen kesken saunan on erityisen suosittu suomalainen tapa vilvoitella! Kokeile sinäkin!
  • Juo vettä saunomisen välillä ja jälkeen. Myös olut ja siideri ovat hyviä saunajuomia, voit ostaa juomasi mukaan ravintolastamme Wanhasta Waskoolimiehestä!

 

Kuinka pääset Tankavaaraan:

Tankavaara sijaitsee E75-tien varrella hyvien kulkuyhteyksien päässä Sodankylän pohjoispuolella. Osoitteemme on Tankavaarantie 11 A, Tankavaara (Sodankylä).

Lähin lentokenttä on Ivalossa, Tankavaarasta 60 km pohjoiseen. Saapuessasi julkisilla, voit lentää myös Rovaniemen lentokentälle. Sekä Ivalosta että Rovaniemeltä pääset jatkamaan matkaasi linja-autolla aina Tankavaaraan saakka. Lähin pysäkki on Tankavaaran tienhaara (Tankavaara th). Kittilän lentokentälle saapuessasi, matka Tankavaaraan jatkuu Rovaniemen kautta. Löydät bussivuorosi kätevimmin Matkahuollon sivuilta.

Lähimmät lentokentät

Ivalo 60 km
Rovaniemi 230 km
Kittilä 190 km

Olemme avoinna joka päivä klo 9-21. Saunavaraukset voit tehdä tältä sivulta tai vastaanotossa.

Varaa saunailtasi tästä:

 

Loading…

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.