Tankavaaran Kultakylä

Kultaryntäys – koiravaljakkoa ja kulttuuria

159

Kultaryntäys – päiväpaketti Tankavaarassa talvella.

Koe kultaryntäyksen talvinen tunnelma Tankavaaran Kultakylässä; huuhdo kultaa sisäkullanhuuhtomollamme, saat pitää kaiken löytämäsi kullan. Hyppää koiravaljakon kyytiin ja tutustu kullankaivuun historiaan Kultamuseossa. Lopuksi rentoudu takkatulen ääressä lounaalla Wanhan Waskoolimiehen ravintolassa.

Kesto: 3 tuntia

Päivä alkaa ilmoittautumisella Kultakylän ravintolassa (Wanha Waskoolimies), näytä henkilökunnallemme varausvahvistuksesi joko paperisena tai mobiililaitteeltasi. Sitten voit aloittaa aktiviteetit joko 10 minuutin koiravaljakkoajolla tai opastetulla kullanhuuhdonnalla sisätiloissa. Näiden jälkeen Kultamuseoon on lyhyt kävelymatka, jossa pääset tutustumaan omatoimisesti kullankaivuun historiaan. Kolmen ruokalajin lounas tarjoillaan takaisin tullessanne Wanhan Waskoolimiehen ravintolassa. Lounaaseen sisältyy alkusalaatti, leipää, pääruoka, vohveli jäätelöllä ja kahvia, teetä tai kaakaota.

Koiravaljakkoreessä itstutte reen kyydissä ja oppaamme ajaa rekeä. 10 minuutin koiravaljakkoajoa ei voi valitettavasti ajaa itse.

Huomaathan että eri aktiviteetistä toiselle siirrytään oma-aloitteisesti, lyhyitä välimatkoja kävellen. Henkilökuntamme antaa ohjeita ja aluekartan ilmoittautumisen ohessa. Eri aktiviteettien tekemisjärjestys saattaa vaihdella ja voit myös esittää toiveita mikäli haluatte esimerkiksi ruokailla ensin.

Huomaathan että aikuisen täytyy osallistua aina lapsen mukana Kultryntäyspäivään.

Loading…

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.