Tankavaaran Kultakylä

2 tunnin koiravaljakkosafari

159

2 tunnin koiravaljakkosafari Tankavaarassa
7km päiväsafari, jossa voit ohjastaa koiravaljakkorekeä itse, Tankavaaran upeissa maisemissa. Safarilla koiravaljakkoreki on jaettu kahden henkilön kesken. Yksi ajaa, toinen istuu kyydissä, oppaamme on omalla reellä mukana safarilla ja opettaa kelkan ohjastukseen ennen lähtöä. Ohjastajaa voidaan halutessanne vaihtaa matkan varrella. Huomaathan että lapset istuvat aina reessä.

Koiravaljakkosafariin sisältyy kahvi ja pientä välipalaa nuotion äärellä kodassamme safarin jälkeen. Koiravaljakkosafarin ajoaika on noin 1 tunti. Tarjoamme tarvittaessa maksutta lämpimät kelkkahaalarit safarin ajaksi.

Safari alkaa ja päättyy Tankavaaran Kultakylään. Tulethan ennen safarin alkua varausvahvistuksesi kanssa Kultakylän ravintolalle/vastaanottoon ilmoittautumaan. Varausvahvistus voi olla paperisena tai mobiililaitteessasi.

Voimme ottaa yhdelle safarilähdölle kerrallaan 4 henkilöä, joten safari on todellinen yksityinen elämys. Mikäli päivän ensimmäinen lähtö on täynnä tai koko porukkanne ei mahdu samalle safarille, voimme useimmiten avata lisää lähtöjä samalle päivälle. Olethan yhteydessä info (at) tankavaara.fi lisälähtöjen avauksen suhteen.

Huomaathan että aikuisen täytyy olla aina lapsen mukana safarilla.

Loading…

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.