Tankavaaran Kultakylä

Gold Rush Run koiravaljakkokiltpailu

gold-rush-run-logo

Valjakkokisojen ykkönen voittaa aitoa kultaa:

Gold Rush Run 29.-31.3.2019

Gold Rush Run on koiravaljakkokisojen aatelia. Tankavaaran Kultakylästä hurjaan kilpaan ampaisevat valjakot kiitävät halki henkeäsalpaavien erämaamaisemien.

Lumivarma Tankavaara on oivallinen valjakkokisapaikka maaliskuussa, jolloin Lapin kevät on parhaimmillaan ja lunta on vielä runsaasti. Päivisin nautitaan valosta ja öisin usein myös revontulista. Kultaryntäyksen henkeä huokuvan kisan ytimenä toimii Tankavaaran Kultakylä, josta niin kisaajat kuin kannustajatkin löytävät kaiken kaipaamansa.

Gold Rush Runissa kisataan kolmessa eri sarjassa, kolmea eri pituista matkaa. Sarjat ovat:

  • Avoin luokka: 250-300 km
  • Rajoitettu luokka: 2 x 75 km
  • Sporttiluokka: 2 x 45 km

Kisat ajetaan legendaarisen Koilliskairan ja kuuluisien Nattastuntureiden maisemissa.

Tapahtuman kotisivut ja ilmoittautumislomake >>

Aamupalaa, lounasta ja à la carte -ruokia Kultakylässä tarjoilee televisiostakin tuttu ravintolamme Wanha Waskoolimies. Iltapurtavaa ja -virvokkeita nautitaan livemusiikin kera Bar Nuggetissa. Tule koiriesi kanssa kokemaan aito kultaryntäyksen tunnelma ja voittamaan kultaa!

Näin saavut Tankavaaraan:

Tankavaara sijaitsee E75-tien (vt. 4) varrella, Sodankylästä n. 100 km pohjoiseen ja Saariselältä n. 30 km etelään. Lähin lentokenttä on Ivalossa, Tankavaarasta 60 km pohjoiseen. Saapuessasi julkisilla, voit lentää myös Rovaniemen lentokentälle. Sekä Ivalosta että Rovaniemeltä pääset jatkamaan matkaasi linja-autolla aina Tankavaaraan saakka. Lähin pysäkki on Tankavaaran tiehaara (Tankavaara th). Löydä bussivuorosi: Matkahuolto.fi.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.